Crewparty, Einde Crossing en Visite! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Marina Greven - WaarBenJij.nu Crewparty, Einde Crossing en Visite! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Marina Greven - WaarBenJij.nu

Crewparty, Einde Crossing en Visite!

Blijf op de hoogte en volg Marina

14 Mei 2009 | Spanje, Madrid

dag lieve mensjes..

Hier ben ik weer nou zoals jullie misschien wel weten waren we afgelopen maandag in Rotterdam.. Mijn ouders en Opa en Oma Riet zijn op bezoek geweest.. het was heel erg gezellig.. Ik heb ze het schip laten zien wat ze erg indrukwekkend vonden en daarna zijn we in Rotterdam gaan lunchen. Ik was jammergenoeg best moe ze zijn ongeveer rond 2 uur weer weggegaan zodat ik toch nog even kon slapen! maar desalnietemin was het superleuk dat ze gekomen zijn.. Jammergenoeg nog geen foto's die moet paps nog ff opsturen :D..

Daarnaast hadden we een paar dagen terug weer es een crewparty... erg gezellig.. voor het wisten was het te laat en moesten Linda en ik weer om 6 uur paraat in de Lounge staan om te werken.. dat was fijn!

Ondertussen is de crossing afgelopen en zijn we gisteren begonnen aan een nieuwe cruise vanuit copenhagen. Ik heb al een paar dagen erg last van mijn kies, zelf dacht ik dat het mijn verstandskies was.. wat natuurlijk niet zo bleek te zijn.. anders konden ze hem gewoon trekken en was ik der klaar me... nou is het de kies ervoor en moet ik eigelijk een wortelkanaalbehandeling ondergaan.. Dat is erg lastig en duur om vanaf het schip te regelen dus hebben ze me inplaats antibiotica gegeven nu maar hopen dat ik het kan uitstellen tot Juli!

Gisteren Eric nog even gebeld. Met hem gaat alles goed, hij zegt dat ie ongeveer over 3 weekjes deze kant op komt waar ik natuurlijk erg veel zin in heb! Hij had me van de week nog een mailtje gestuurd met vreselijk nieuws. Bayu een goede vriend van ons van de Zuiderdam is zijn dochtertje verloren.. ze was nog geen jaar vind het zo erg voor hem. Hij is uiteraard naar huis gegaan.

Verder hoop ik dat alles goed gaat met jullie.. Hier is alles wel ok.. over 2 dagen heb ik een gesprek met de COM over eventuele training.. dus maar weer ff afwachten!

voor nu een dikke kus.

• 14 Mei 2009 - 16:14

Nienke:

Hey lieverd,

Wat naar voor jullie collega dat hij z'n dochtertje is verloren... Kun je hem laten weten dat je aan 'm denkt? (per mail ofzo?) Kan me voorstellen dat hij naar huis is gegaan.

Wat gezellig met je opa en oma en ouders zeg:D Ik wist helemaal niet dat je nu al in Roffa was...

Weet je al meer over onze cruise? Wat zou je graag weer met Eric willen doen als je hem ziet? (en nee, dat ene bedoel ik niet haha)
    Hoop dat 'et weer gezellig wordt als hij er is;)

Hou van je lieverd, voor altijd.

Dikke kus.

• 14 Mei 2009 - 20:41

Violet:

Hey schatje,

Wat vervelend voor je dat je zo'n last van je kies hebt!
    Ik hoop dat de antibiotica helpt om een beetje van je kiespijn af te komen.
    Fijn om te horen dat Eric over 2 week komt, ik kan me voorstellen dat je daar héél veel zin in hebt.
    Leuk dat je nu aan je nieuwe cruise bent begonnen, dan kun je weer nieuwe plaatsen leren kennen....
    Nou laiverd, ik hoop snel weer wat van je te horen. Heel veel succes en hopen dat je een training mag doen.

Dikke kus (K)

• 15 Mei 2009 - 16:56

Janine:

Lieve Marien,

Mooi om te lezen dat het goed met je gaat, op je kies na dan. Kruidnagel, jenever, kummel...het helpt allemaal. :-)
    Veel plezier nog en ik hoop dat je niet teveel last houdt.

Smok Janine

• 16 Mei 2009 - 14:19

Laurie Van Der Meer:

Heej liefje,

Mooie foto´s heb je erop hoor :)

Wat verschrikkelijk voor Bayu zeg :(

Heb je ook een tel. nr waar ik je op kan bereiken?

Hopen dat je binnenkort een training kan doen dan! En dat Eric er snel weer is natuurlijk :)
    Heeft hij al promotie gekregen?

Ik hou van je sgatje!

Liefs mij

• 17 Mei 2009 - 16:36

Opa En Oma:

Hoy lievert.
    Wat vervelend met je kies.Maar hopen dat die kuur help.Hoe gaat het met je voeten ik hoop dat die spulletjes geholpen hebben.Kiespijn en pijn je voeten kan je aanboord niet hebben.
    Hoe gaat het met de grote jongen,lekkerding zeg.Verder was het een fijne dag toen we bij je waren Je zit op een
    mooie boot.Deftig hoor
    lievert doe linda de groeten van ons.En voor jou een dikke pakkert
    Dag schat, Opa en Oma
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 19 Mei 2009 - 09:16

Pap En Mam:

hoi lieverd alles nog goed. Ook met je kies, kuur afmaken he. De katjes doen het goed en molly ook. Goed je best doen hoor de volgende cruise, you never know. Lieverd groetjes aan de crew en natuurlijk ook aan Eric. Doei schatje xxx

• 19 Mei 2009 - 22:42

Henny:

Heej lieverd !!! wat een leuke fotos allemaal jeetje ik lag echt berichten achter :-( normaal kreeg ik die link altijd via de mail, maar goed je staat nu in me favorieten hoor :-D. Kheb alles nu gelezen en ben weer helemaal up to date! Wat erg nieuws zeg over bayu.
    Balen trouwens zeg dat je zo last van je kies hebt khoop dat dat ondertussen wat beter gaat, anders heb ik nog wel een tip voor jouw het begint met een d en eindigt op een c die was wel heel voor de hand liggend he :-P.
    Nou meissie nog even en dan ben je weer samen met Eric.

Ik mis je wel weer hier natuurlijk (L) you dikke kuzzies van Henny