Almost Home

Blijf op de hoogte en volg Marina

30 Maart 2008 | Spanje, Barcelona

Dag lieverdjes,
Hier weer even een berichtje van mij… nou nog 3 nachtjes slapen en dan ben ik voor 3,5 week thuis!!zooooooo daar heb ik wel heel veel zin in! Ben 5 daagjes niet bereikbaar geweest omdat onze sataliet kapot was.. gelukkig is het nu wel weer gemaakt maar internet is wel heel erg langzaam.. das wel balen.. Nou we hebben allemaal de grote overtocht overleefd! Het viel allemaal wel al moet ik wel zeggen dat het de eerste paar dagen wel af en toe een achtbaan leek.. ben iet echt zeeziek geweest gelukkig..
Na 7 dagen op zee te zijn geweest was onze eerste poort funchal natuurlijk hoopte ik dat ik van boord af kon nou jai k moest om 1.30 pm beginnen dus het zo wel moeten kunnen.. Helaas waren we geankerd en moesten we met de tender… guest first. Dus om half 12 kon ik er pas vanaf.. om een lang verhaal kort te maken ben ik met de tender hen gegaan wat rondgelopen en eigelijk weer terug..Woensdag waren we in Cadiz In Spanje.. daar had ik van 10 uur to 17.00 de tijd dat was echt een superleuke dag!! Vet mooi eiland, een tourtje genomen paella gegeten wat rondgelopen en de stad bekeken.. De dag daarna Lisabon, tussen ontbijt en lunch 2,5 uur vrij dus toch maar weer ff van boord.. het was nog best vroeg dus weinig open maar toch leuk om de stad even te hebben gezien.. pff weer een zeedag.. en vandaag kwamen we aan in barca, het was ondertussen alweer een paar jaar geleden dat ik daar geweest bend us het was erg leuk om in het lentezonnetje hier de ramblas over te lopen.. bens amen met Darwin (winesteward) naar park guell geweest.. dat was ook wel leuk en eigelijk voornamelijk om het mooie weer en alles wat nu in bloei staat! Nou ff lunchen dachten we, maarja dat doe je dus niet op de ramblas.. wij dus wel :S dag 70 euro.. pfff paella again! Wel erg lekker eigelijk! Nou ja voor de rest gebeurt hier niet veel, 1 collega is vertrokken 2 nieuwe erbij en de voorbereidingen voor dry dock zijn begonnen.. ben echt blij dat ik er dan niet hoef te zijn.. je krijgt maar 50 dollar per maand dan.. echt erg!
Maarja ik ben lekker thuis… oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tot snel allemaal…

Dikke smok!

• 31 Maart 2008 - 09:46

Pap En Mam:

Hoe lieverd
    nog effe aftelen en dan ben je van de ole paëla af. Heb ik dat goed begrepen was dat 80 euro gaat het per rijstkorrel of zo. Schatje tot woensdag geef je ff je vluchtnummer door en tijd dat je land
    See you kus mam

• 31 Maart 2008 - 16:29

Herminia:

Cadiz een eiland? Daar hoor ik van op!

• 31 Maart 2008 - 19:29

Laus:

Heej lieverd,

Echt leuk dat je zoveel van de wereld ziet zeg :D

Vind et ook superfijn om je zo snel weer te zien want ik mis je wel hoor vriendin!

Love u kussies mij,

werkze nog de laatste dagen!

• 01 April 2008 - 13:16

Je Trouwe Aanhangers:

hello marina

we hoorden van je mama dat je nu bijna weer thuis komt
    we hebben je ook heel hard nodig
    de konijnen moet de nagels geknipt ze hebben het wereld record lange nagels bijna gewonnen ze moeten er nu echt af

wil je mij (jo) dit leren hoe je dit doet

sexy lexy is al heel groot geworden
    we kijken echt naar je uit
    en denk erom ga ons huisje nu niet voorbij (je hebt het altijd zo druk)

denk aan de konijntjes die zullen je heel dankbaar zijn

tot gauw

groetjes

je trouwe aanhangers

• 01 April 2008 - 13:46

Dia:

voor de geïntresseerden
    Cadiz is een havenplaats in het zuiden van Spanje. Cadiz lig op het einde van een landtong. Is echter omgeven door water behalve aan één kant. De landtong staat in verbinding met het vaste land dmv een verkeersbrug. Of het een eiland is of niet, reken maar dat het er mooi is.

• 04 April 2008 - 17:59

Roos:

SCHAT
    ik ben het weekend van 18 april in nl ik hoop jij dan ook ik geloof het wel..
    wil je graaag yien en ik mis je..
    hou van je dikke kus