Update

Blijf op de hoogte en volg Marina

13 Mei 2008 | Griekenland, Athene

Hai lieve familie,vriendjes en vriendinnetjes :D

hoe is het daar in het zonnige Nederland.. julli hebben echt heel lekker weer he! nou ja hier nog steeds alles goed.. we hebben tot dusver ook goed weer g ehad gelukkig...

Ga niet zo heel vaak meer van boord af eigelijk, ben heel moe weet niet waar het door komt! misschien wat extra vitaminen nemen denk ik..

Met Eric en mij gaat alles eigelijk super! ook al zien we mekaar elke vrije minuut.. waar ik in het begin toch wel weer een beetje aan moest wennen.. want hou je het ook wend of keert af en toe ben ik wel en beetje een einzelganger...maar dat weet ie ook wel, nadat ik dat heb duidelijk heb gemaakt wil ik helemaal geen ruimte meer haha.. raar figuur ben ik ook he.. misschien gewoon het idee dat de mogelijkheid er is.. af en te proberen we samen van boord te gaan en wat leuks te doen, 's avonds filmpje kijken muziek luisteren en we praten heel veel!

Nou ja het werk is ok.. niet heel bijzonder veranderd... nog steeds vind ik mijn werk heel leuk.. Maar mijn manager mag van mij de eerste tender naar het onbewoond oord nemen..ze komt in augustus weer terug naar dit schip.. ik hoop dat ik tegen die tijd in de dining room zit. maarja dat moeten we nog ff afwachten..ben vandaag naar Stephan geweest want we gaan beginnen met de cursus leadership in action.. dussss das alleen maar fijn, samen met een collega van mij ga ik het doen en zal 16 trainingsuren hebben en dan naast onze werkuren. maar das natuurlijk niet erg. investeren in de toekomst!

Pap en Mam : sorry dat ik niet zo vaak meer bel.. maar vorig contract heb ik zoveel geld uitgegeven aan tel en internetkaarten.. dus daar bespaar ik nu een beetje op.. neemt niet weg dat ik heel veel van jullie hou hoor!! patience.. :P

Opa en oma riet. : Hallo vakantiegangers.. hoe is het daar op de camping? wel een beetje rustig aan doen op de camping en geef oma een dikke kus van me.

Opa en oma Greven : Dag loiverds, hou wordt al? hoop dat het kasteel voor het huis zo snel mogelijk af is zodat u niet al die bouwvakkers om het huis heeft.Love you!

Steef en Daan. lekker aan het genieten van het mooie weer? daan hoe is je video geworden? en steef nog vorderingen?

Nien : he topreporter :D ik mis je.

Laus : ik heb zin onze Barca date!

Janine en Harm : hallo daar hoe is het in het vast nu erg mooie vlagtwedde?? hoe is het in het huis??en met jullie.. lekker genieten van het weer he? of heb je nog geen ongeoordlofd verlof ingelost Janine :P

Opa Bram.. wat laat je me ook altijd weer lachen met je berichtjes he! hoop dat alles goed met je gaat..en met de business!!!

Vio, schatje hoe was je vakantie met je mannetje? het echte leven begint nu weer he.. ik mis je poedelliewhoepsie! we moetn maar ff mailen.. :)

Roos... nog ff en je bent er vanaf ff doorzetten en je kan lekker aan de slag in het hotel! love you!

Henny: Hai meis.. hoe is het op je werk? je badspulletjes zijn erg lekker thanks.. Heart you en dikke knuffel voor jou jootje en Martijn.

Manon, hmm ik wacht op je mail meissie.. en ik wil ook met jou daten in spanje!! dus maak als de wiederweerga dat je deze kant op komt hihi!

Rowena.. Apakabar gantik? :P dag schatje hoe is het?? lekker aan het werk?? al een vakantiegeboekt??

Harrie & fam.. joehoejoehoe...ohw nog niet te lang en jullie gaan lekker op vakantie nog eem de kop der veur he! x ohw ja.. nog bedankt voor de verjaardagskaart net pas gekregen vanuit de us!

Tante Ina... hoe is het op het amsterdamse balkonnetje?

Tante telie & fam.. dikke zonnige kus vanuit het mooi griekenland..

Fam Ijzer.. Tja nou ben ik op santorini.. maar nu komt eric niet terug en we zouden samen naar buiten.. dus de ezel moet nog maar ff wachten haha :P

Dikke smok voor iedereen!

• 13 Mei 2008 - 10:04

Ina:

Hallo Marientje,

Lees jou berichtje net zittend op mijn balkonnetje!!!!! grappig hoor! Fijn dat je het zo naar je zin hebt! geniet er lekker van meid. Doe de groetjes aan Eric en voor jou een dikke smok.
    Tot horens,

liefs Ientje

• 13 Mei 2008 - 10:13

Laus:

Heej lieverd,

Ik heb ook superveel zin in onze date in Barcelona :)

Ik mail je deze week nog ff,

Liefs mij, Love you!

• 13 Mei 2008 - 12:40

Manon:

Hey schat!

Leuk om weer een stukje van je te lezen! En bedankt voor je mailtje! De mail terug komt er aan!

Heb je zin in een lempertje?

XX

• 13 Mei 2008 - 13:32

Kirszten.:

Hee Marien!

joehoejoehoe! ja inderdaad we gaan over 6 weekjes al weg ! we hebben der erg veel zin in, jammer dat jij dan net weg bent.
    ach ja beter laat dan nooit hé;) haha .
    nou dikke kus & groetjes aan Eric :D

loveyou !
    xxxxxxxxxx Kiirsten!

• 14 Mei 2008 - 08:01

Opa En OMA.:

Hallo Lievert
    Wat fijn dat je het zo naar je zin heb,
    en dat alles goed gaat net jou en eric.
    lievert je zou nog een mailtje sturen als je tijd heb.Wij gaan nu even naar Oma Annie,en dan naar de camping.Mama gaat volgende week naar oma.Dan kunnen wij een paar dagen langer weg blijven.
    Nu lievert schei ik er weer uit tot het volgende briefje.Marina doe Eric de groeten en voor jou een dikke pakkert van
    Opa en Oma,xxxxxxxxxxx

• 14 Mei 2008 - 08:48

Mam:

Hoi schat, ik heb je ook mailtje gestuurd. Fijn dat alles goed met jullie gaat. Ik hoop dat jullie beidjes meer van boord kunnen van de zomer. Een beetje ontspanning. Dikke kus van je vader en van mij en doe de groetjes aan Eric van ons.

love you xxxxxxxxxxxxx

liefs Pap en mam

• 17 Mei 2008 - 09:54

Opa En Oma Greven!!!:

Dag Lieverd,

Hier even een berichtje van Opa: how ist mit de .......!!!!! ik hoop dat alles weer goed is en dat je weer goed je werk kunt doen. En als je over de oceaan gaat moet je goed eten dan heb je niet zoveel last van zeeziekte! Hoe is het met Eric,doe hem ook de groeten. I love you dikke smok en hou je taai.

Joehoe nu is Oma aan de beurt, Hallo schat nu mag oma ook nog even met je praten. Ik hoop dat je het heel goed hebt op de boot en dat je er lekker van geniet. Hoop dat je je weer wat beter voelt. I love you en ook de hartelijke groeten aan Eric.