Eerste berichtje
Blijf op de hoogte en volg Marina
22 December 2008 | Bahama's, Nassau
Nou ten eerste sorry voor mijn late reactie... Ik zal bij het begin beginnen.. Vorige week heb ik een goede vlucht gehad alles liep voorspoedig en geen gewacht bij de ambassade wat natuurlijk erg prettig was.. Aan boord aangekomen bleek dat ik ook geen kamergenootje heb wat ook wel prettig is natuurlijk!
Het werk is hetzelfde als op de zuiderdam, we hebben alleen een ander menu. Toen ik een paar dagen aan boord was zijn we eigelijk direct met mijn training begonnen.. Ik werk nu naast in de pinnacle ook in de Lido maar dan als supervisor.. erg leuk natuurlijk! :D De Lido is het bufet restaurant. Mijn rooster ziet er nu zo uit.
7-9 Lido
11.30-14.00 Pinnacle reserveringen
14.00-16.00 Lido
17.20 - Pinnacle grill diner..
Dit is ook de reden waarom ik nog geen berichtje heb gestuurd het is dus best wel druk en heb ook gene internet direct vanuit mijn cabin meer..
voor de rest gaat het wel goed met me.. Er zijn een aantal mensen van het vorige schip wath et wel leuk maakt.. 2 van Erics vrienden ontfermen zich een beetj over mij ben dan ook met hun weze schoppen in Aruba, wat erg gezellig was.. Ontbijtkoek gehaalt en nog wat dingen zoals waspoeder etc..
Gisterne wezen shoppen met mijn manager.. We doen secret santa, net zoiets als sinterklaas eigelijk.. Bleek dat we mekaar hadden getrokken wel grappig..
Ohw ja tijdens mijn training daar ik ook een ander uniform.. Een wit pak tis eigelijk best wel mooi.. zal binnekort wel even een foto maken!
Ik hoop dat bij jullie alles goed gaat en ik zal op zijn minst proberen 1 keer per cruise jullie een update te geven!
Hele fijne Kerstdagen en een gezond en liefdevol nieuwjaar voor Iedereen.
Liefs Marina
22 December 2008 - 19:33
Karin En René:
Hoi Marina
Dus je bent al op Aruba geweest? Mooi he daar!
Is Eric alweer bij je?
Wij wensen jullie een fijne kerst en een heel gelukkig nieuwjaar toe!!
Liefs Karin en René -
22 December 2008 - 20:05
Laurie Van Der Meer:
Heej lieverd,
Cool dat je ook als supervisor werkt nu :)
Je dagen zien er druk uit, geldt datzelfde rooster voor 7 dagen per week?
Mooi dat er nog wat bekenden van je op de boot zijn, lieverd ik wens je hele fijne feestdagen en hoop dat Eric snel weer bij je op de boot is!
Hou van je!
Veel liefs Laus -
23 December 2008 - 18:31
Opa En Oma:
hallo lievert
Wat moeten wij nou tegen je zeggen nu je supervisor bent.mag het gewoon Marina blijven.Wij vinden je heel erg goed.En zijn erg trots op jou.Wat leuk dat je zo goed met je maneger op kan schieten Wij hopen voor jou dat Eric ook gauw aan boord komt.Verders wensen wij jou hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2009.
veel liefs en een dikke knuffel van Opa en Oma
Doei schat.xxxxxxxxxxxxxxxx -
23 December 2008 - 20:35
Broeder En Schonezus:
Hey schat,
Ik had niet anders verwacht dat je het druk zou hebben waarscheinlijk meer jouw ding als thuis alleen te wezen hoop dat het goed met je gaat en zal vergaan heb je al gehoor??? Curdy uit canada komt bij jou op de cruise vet grappig moet je haar maar ff opsporen. hey schat wij houden van je en tjah klinkt sininsch (hoe je het ook schrijft) maar tot gauw haha duurt nog wel ff denk ik groetjes en voorzichtig zijn.... we love you -
26 December 2008 - 22:18
Mams:
Dag lieverd
hoe was de secret santa. Ik hoop ondanks dat je hard moest werken een fijne kerstdagen heb gehad. Ik heb effe gekeken het was vandaag 26 graden in Puerto Rico (hoop dat het goed geschreven is). Bij ons vriest het en het gaat geloof ik nog harder vriezen. Dus brrrrrrrrrrrrrr. Daag schatje ik spreek je op de mail of per telefoon groetjes van allemaal hier. Ook een dikke kus van paps. Ik mis ons bakkie koffie 's morgens. Dikke kus mams -
30 December 2008 - 16:36
Roos:
Hej meis,
Zijn we elkaar op het laats tohc nog weer mis gelopen.. jammer..
Fijn dat alles zo goed gaat!
Meis het beste in 2009.. alle liefde van de wereld toegewenst...
KUS en hopelijk tot gauw,. -
31 December 2008 - 17:51
Jolanda:
Hoi Marientje,
Fijn dat het goed met je gaat.Ik hoop dat Eric snel bij je zal zijn.Wij wensen jou een heel gelukkig en gezond 2009.
Heel veel liefs van Harrie,Jolanda,Kirsten en Marc -
06 Januari 2009 - 06:28
Janine:
Lieve Marien,
Mooi dat het goed met je gaat en het werk je bevalt.
Ik heb geen bericht van je gekregn (dit heb ik via NIen), is er iets mis gegaan en kun je mij weer op je verzendlijst zetten?
Het vreist hier 13 graden, dat is wel weer eens leuk. Geen sneeuw; dan was het nog mooier geweest.
Veel plezier en een dikke smok van Janine. -
19 Januari 2009 - 13:55
Ientje:
Hé Marientje!!!!!!!!
Fijn dat alles goed met je gaat meid!! Wanneer kunnen we even weer een wijntje drinken??????hahaha Hier alles oké! Kletsen nog wel even bij via je mail! doegie n'dikke smok