Vlucht bekend - Reisverslag uit Winschoten, Nederland van Marina Greven - WaarBenJij.nu Vlucht bekend - Reisverslag uit Winschoten, Nederland van Marina Greven - WaarBenJij.nu

Vlucht bekend

Blijf op de hoogte en volg Marina

12 Januari 2008 | Nederland, Winschoten

Joehoe...

Nou de vluchten zijn bekend voor a.s. vrijdag tot mijn verbazing.. weer een dagje minder in het pitoreske Winschoten..

Vrijdag 18 januari

Depart : 8.00 AM
Arrive : 10.55 AM Detroid Metro Wayne Cnty

Depart : 1.33 PM
Arrive : 04.33PM Ft Lauderdale Hollywood Intl..

Lekker overstappen dus.. totale reistijd is ongeveer 14,5 uur.. dat wordt een goed boek in de tas stoppen denk ik dan maar :P

kussie

• 12 Januari 2008 - 12:31

Gert:

Lieve Marina,

Heel veel goeds de komende maanden,geniet van alle ervaringen,en kom heelhuids ooit weer terug.En je weet dat je voor een goed boek altijd bij Opa Bram terecht kunt (maar ook voor een bord eten!).

Kus,
    Gert.

• 12 Januari 2008 - 18:25

Opa En Oma:

Hallo lievert.
    Ga je ons nog een dag eerder verlaten.
    Zal je goed op jezelf passen. Schat wij zullen elke dag aan je denken. Wij wensen je een goede vaart, en een behouden thuiskomst.Een dikke knuffel.
    En duizende kussen van je Opa en oma

• 13 Januari 2008 - 17:46

Je Moeder:

schat het komt nu wel heel erg dicht bij, ik ga nog de hele week zeuren of je alles wel in orde heb voor het vertrek. Maar dat is geen geheim dat weet je wel. I love you xxx.

• 14 Januari 2008 - 21:13

Jolanda:

hoi scheetje,
    nou dat wordt twee boeken in je tas stoppen.Één ding scheelt na 14,5 uur is de nicotine al uit je lichaam ha ha. goede reis een dikke smok xxx Jolanda