Sint maarten - Reisverslag uit Road Town, Britse maagdeneilanden van Marina Greven - WaarBenJij.nu Sint maarten - Reisverslag uit Road Town, Britse maagdeneilanden van Marina Greven - WaarBenJij.nu

Sint maarten

Blijf op de hoogte en volg Marina

30 Januari 2008 | Britse maagdeneilanden, Road Town

Hey Everybody,

Nou hier zit ik dan alweer 1,5 week.. moet zeggen dat het al als veel langer aanvoelt!

Alles gaat eigelijk zijn gangetje.. elke dag begin ik tussen half 7 en 8 met werken tot een uur of half 10/11 vervolgens pauze.. dan lunch tot een uur of 3 en dan om 5.20 pm weer voor diner.. Lunch is vaak niet zo heel druk dus dan hebben we om ste beurten lunch vrij das wel relaxt want dan kunnen we van de boot af! ben ondertussen al op tortola, sint thomas, sint maarten en fort lauderdale ashore geweest!! echt leuk beetje rondlopen lunchen cocktailtjes drinken!!

Heb net 3 sloffen sigaretten gekocht voor $39 freaking 1 euro per pakje.. dat is relaxt! hihi en een fles jack daniels van 1 liter voor $19.95 echt supergoedkoop hier allemaal.. maarja Janine.. het was idd de insteek om mijn centjes te sparen en dat ga ik ook zeker doen! nu is alles nog zo nieuw voor me.. naar verloop van tijd zal ik misschien wel gewoon aan boord blijven om te slapen..

Deze week is btw ook een lesbie cruise dus 1600 vrouwen aan boord! in het begin was het toch wel wennen hoor, ook al zeg ik altijd dat het niets uit zou moeten maken...

Ohw ja, ben de jongste aan boord :p vorige week hebben ze me tijdens de yeah bingo night een mok gegeven omdat ik de jongste ben.. yes ik hou zo van ongevraagd in de spotlight staan haha ;)

Nou ik heb verder niet zo veel meer te vertellen... wil graag weten hoe het met jullie gaat dus post het me ff in een berichtje ;)

dikke smok,

• 30 Januari 2008 - 19:57

Gert:

Lieve Marina.
    Je lijkt het naar je zin te hebben !Ik ben jaloers op je !Maar zelf heb ik het gelukkig ook naar mijn zin,lekker druk,en de meiden fijn dichtbij ( nog wel ....)
    Goh....Sint Maarten....ik zie je nog staan met je beugel,vlechtjes,kniekousen en je lampionnetje...!!!

Alle goeds daar,

Gert.

• 30 Januari 2008 - 21:35

Wim:

Hey,

Ik lees dat het goed gaat:D
    Je bent wel bijna bij mij in de buurt... haha jammer dat je niet ff bij mij langs komt.
    Of toch wel??
    Met mij gaat het goed, lekker weer:D
    Ik denk dat jij dat ook wel hebt..
    Veel succes met je volgende bestemming.

X Wim

• 30 Januari 2008 - 22:10

Jorik:

Leuk om weer van je te lezen lieverd! Hier gaat alles super, gaat nog leuk met Greg enzo... we hebben vandaag zelfs ons eerste huilmoment gehad, ohhhh sentimenteel.

Ben maandag met Nicole uit eten geweest, was echt supergezellig!

Ik zie mogelijkheden om een zwarte handel in sigaretten te creeeren! :P

Love you a lot! X Jorik

• 30 Januari 2008 - 22:10

Henny:

Heellloooo Marientjuhhhh

Je hebt het wel naar je zin zo te lezen goedzo ik ben happy voor je :-D.
    En wat een koopie ja die sigaretjes :-P das wel leuk ha ha en die jack daniels :-D.

En verstandig hoor dat je gaat sparen ben ik momenteel ook mee bezig :-P.
    (de auto is er bijna :-P)
    Is het nog steeds lekker weer daar vast wel, hier was het motregen brrrrrr.
    Voel je de boot eigenlijk ook heen en weer gaan op zee? (voel je zeker nie want je gaat langs de warme oorden en rustige zeeen toch, kwas toch even nieuwschierig hierna :-P hi hi)
    Nou jij hebt al heel wat van de wereld gezien in 1,5 week ik vind het knap dat je dat doet hoor!

Ik zou nog maar nie zeggen dat ik je al mis want je bent 1,5 week weg, maark mis je stiekum wel een beetje hoor :-D.
    Kuzzies van Henny hart you.

• 31 Januari 2008 - 01:22

Joootje:

Zo zo lekker veel plekkies al bekeken begrijp ik! Super zeg! Haha 1600 chica's (leuk voor de mannen) erger kun jij het niet hebben....wel lachen zeg! Keer wat anders lijkt me! Zal wel een kippenhok wezen daar! :D

Aaah wat lief de jongste aan boord....word je vaak in je wang geknepen dan? ;)

Nou werkze daar en ik wacht met smart op je nieuwe berichtjes.

-XXX-Ya's vanuit het kille koude kikkerlandje NL!

• 31 Januari 2008 - 12:12

Esther:

Heeey Marientje!!
    Ik ben blij voor je dat alles nu een beetje zn gangetje gaat!
    Lachen dat je en de enigste meid bent en ook nog de jongste, dat levert zeker wel wat aandacht op hahaha.
    Leuk toch, beleef je tenminste nog wat en heb je geen last van bitcherige meiden ;)
    Tof dat je berichtjes achter laat op je site, die verhalen van jou zijn altijd leuk om te lezen :)
    Remon en ik gaan dit weekend voor het eerst in scheemda slapen!!!
    En als remon klaar is op Ameland gaan we echt verhuizen.
    Als je dr weer bent kom je maar een keer een kopje koffie drinken.
    Nou meid nog veel plezier een werkse daar!
    We denken aan je!!!

Groetjes Esther en Remon

• 31 Januari 2008 - 19:14

Jolanda:

hoi marientje,
    fijn dat het goed met je gaat. iedereen is natuurlijk jaloers om de sigaretten en de fles jack daniéls.alles is oké hier alleen marc een beetje ziek(griep) kirsten krijgt morgen haar rapport spannend!! het stormt hier en er valt veel regen dus wat het weer betreft kan je daar beter blijven.stefan is vanmorgen nog even geweest een kopje koffie drinken.(gezellig!!)verder eigenlijk geen bijzonderheden hier.(saai he?)een dikke smok van je tante ha ha!!

• 03 Februari 2008 - 15:24

Opa En Oma :

Hallo Marina
    Fijn dat het zo goed gaat,dat het net is dat je langer weg bent dat komt natuurlijk dat je zoveel ziet in een korte tijd [leuk toch].Ja lievert wat je Janine heeft belooft dat heb je Oma ook belooft en belofte maak schuld.Maar dat komt wel goed.Waar het nu om gaat is dat je het naar je zin heb.En als ik zo lees gaat dat allemaal wel lukken. Lievert Oma en Opa wensen je nog een hele fijne reis ,en nog heel veel uitstapjes geniet er maar van. Lievert hou het fijn een hele dikke knuffel en tot schrijfs of bels doei.Opa en Oma xxxxxxxxx

• 04 Februari 2008 - 20:46

Erwin:

Lieve marina :D
    Ik ben echt blij dat je het zo naar je zin hebt ;)
    Ben ook idd jaloers op je haha
    Maar leuk dat het zo goed gaat 8)
    Hier gaat ook alles goed zoals je wou weten :D
    Druk met school e.d.

De fotos zijn ook egt cooool...
    Woowww

Nou suc6 en we horen weer van je ;)

Liefs Erwin

• 08 Februari 2008 - 15:34

Roooooos:

hej vriendin,
    heb je nog een tel. nummer? heb je al een paar keer gebelt en gesmst.. maar krijg je niet te pakken.. ben benieuwd..
    dus alles gaat wel oke? en een beetje moooi kapiteiene_
    LUF JOE DIKKE KUS