ziek - Reisverslag uit Venetië, Italië van Marina Greven - WaarBenJij.nu ziek - Reisverslag uit Venetië, Italië van Marina Greven - WaarBenJij.nu

ziek

Blijf op de hoogte en volg Marina

06 Juli 2008 | Italië, Venetië

Hai iedereen,

Nou het is zo ver, ik heb de griep.. Heerlijk niet slapen 'snachts en overdag lekker hoesten en overgeven...

Maar ik heb ook goed nieuws.. heb net met mijn agent gesproken en die zeiden dat mijn contract wel erg lang was.. nou ja dat klopt.. dus ik kom de 23e van Oktober naar huis.. dezelfde dag als Eric.. :) das wel fijn! anders zou ik bijna nog een maand alleen aan boord zitten.. ben ik liever thuis!

Mijn nieuwe contract is ook al klaar! Mijn volgende schip wordt de Westerdam van 25 januari tm 5 juli dus ik ben volgend jaar een gedeelte van de zomer ook thuis! wel fijn dus...

Daarnaast... heb ik toestemming gekregen om de 31e van juli 's avonds vrij te hebben.. dat houd in dat laus lekker naar barcalona komt overdag.. laat ik haar het schip zien ergens lunchen en dan gaan we naar Loret, kan Laus haar werkplek e.d. ook laten zien heb ik echt heel veel zin in en ik hoef de volgende dag pas terug te komen om half 5! fijnzo..

verder heb ik niet veel te vertellen eigelijk, toedeloe!

dikke kus

• 07 Juli 2008 - 09:41

Janine:

Lieve Marien,

Wat lullig dat je ziek bent. Word je goed verzorgd door Eric? Betekent je bericht dat je van 23-10 tot 25-01 vrij bent?
    Wat leuk dat je uitgebreid kunt daten met Laus.
    Volgende week komen Jacob & Marion met de jongens logeren. Een goede reden om het huis weer eens goed te doen.
    En sommige klussen af te maken.

Een dikke smok van Janine.

• 07 Juli 2008 - 12:42

Jorik:

Beterschap lieverd!

Zag dat je me al een paar keer aangesproken had op MSN, maar ben er bijna nooit :-( Of ik lig te slapen of ik ben aan het werk, balen!

Ik heb ook vrij weinig te melden, alles is nog hetzelfde. Ben afgelopen weekend naar Sensation White geweest, was niet zoveel aan.

Dit weekend naar Sensation Black! Veel meer zin in! Dan 2 weken daarna Dominator, Mystery Land, Q-Base en MoH in Assen. Daar hebben ze namelijk een nieuwe hal gebouwd bij de TT, en daar worden nu grote housefeesten gehouden. Ruimte voor 30.000 mensen. Echt heul gaaf!

Verder is Greg nu ook weg voor dik 6 weken, terug naar Griekenland. Enige voordeel wat ik daaruit haal, is dat ik nu een kamer tot mijn beschikking heb ik Groningen. Heurlijk!

Heb contract aangeboden gekregen bij Tjaarda, heb het nog in de twijfel... vandaar dat ik ook heb gesolliciteerd in Groningen, heb toch meer met Groningen dan met Friesland, as we all know :P

Trouwens, ik heb sinds juli ook een soort van "weblog"achtig iets, kun je mij ook een beetje bijbenen!

www.fotolog.com/Jorik :D

Nou kussss lieverd! Love you! xxx

• 07 Juli 2008 - 17:31

Karin:

HEY Marien

Snel beter worden hoor!
    En wat leuk dat je zo met je vriendin kunt afspreken!

Groetjes Karin en René

• 07 Juli 2008 - 17:46

Laus:

Heej lieverd,

Vervelend dat je ziek bent, hoop dat je gauw weer opknapt!

En echt super dat je dan s avonds vrij mag, yeah kunne we lekker lang daten :):)

Beterschap lieverd, Love you (L)

• 08 Juli 2008 - 05:14

Gert:

Lieve Marina,

Beterschap gewenst,snel weer opknappen van die Italiaanse griep,hoor ! En wat een leuke plannen voor de 31e met Laurie..
    Hier niet zoveel te melden,behalve dat ik een paar dagen voor Joey en Pieter mag zorgen - en volgende week komt Toos gezellig logeren.
    Kus + groetjes aan Eric.

• 08 Juli 2008 - 13:21

Opa En Oma:

Hallo lievert ziek geworden,dat is vervelend zo ver van huis Eric zorg toch wel goed voor je hé.Maar veel rusten,dan wil nog wel eens helpen.Leuk dat je 23 Oktober naar huis komt ben je thuis met Opa zijn verjaardag.Hier gaat alles zijn gewone gangetje.Lievert groeten aan Eric en voor jou heel veel beterschap en een dikke knuffel van Opa en Oma Dag schat[cu]
    xxxxxxxxx

• 12 Juli 2008 - 06:22

Nienke:

Hey meissie wat klote voor je dat je ziek bent, word je wel een beetje verzorgd daaro?

Jiehoe ik ga gelijk in mijn agenda zetten wanneer je terugkomt! Veel plezier alvast met Laus, hele dikke kus!

• 14 Juli 2008 - 17:21

Jolanda:

hoi marientje,
    Hoe gaat het met je?
    Weer helemaal hersteld van de griep?
    Hier is alles oke!
    We zijn net terug van vakantie en hebben het weer leuk gehad.Het was heerlijk weer.
    De kids hadden al snel vrienden daar en hebben het erg naar hun zin gehad.Ik heb nu nog een week vrij en Harrie natuurlijk iets langer(verschil moet er zijn)
    Wat fijn dat je eerder thuis komt.Misschien komen we deze keer wel aan een borrel drinken toe!! ha ha
    nou meid eerst de groetjes maar weer en tot gauw!!
    dikke kus Jolanda